ТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

Новата технология на IPL&RF енергия е много по- ефективна и безопасна в справяне с нежеланото окосмяване от IPL. E-light/ Elos може да третира и руси косми. E-light навлиза по-дълбоко от IPL и продължителността на загряване е по-голяма.

Ефект от лечението:
– Трайно справяне с нежеланото окосмяване дори и при по-чувствителните участъци от тялото

Принцип:
E-light технологията използва двете енергии, което води до по-ефективни резултати с по-слаба светлинна енергия, така намалява риска от изгаряне на кожата. E-light е по-добрата технология спрямо стандартната IPL, защото поглъщайки интензивната импулсна светлина и електричния импулс едновременно ефектът „мрежа“ (вплетени двете енергии в едно) засилва потокът от енергия избирателно към тази част от космения фоликул, която е предварително нагрята от усвоената светлина, осигурявайки по-голям и по-фокусиран термичен ефект, отколкото един импулс от високо интензивна светлина. С по-нисък интензитет на светлина е по-малък рискът от изгаряне. Синергизмът на двете енергии има значение за това, че умерения импулс може да бъде доставен за по-дълъг период от време, отколкото при стандартен IPL.

Лечение:
Премахване на нежелано окосмяване независимо от типа кожа и космения пигмент
 

ПРОФЕСИОНАЛНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА АКНЕ
белези от акне (шарка)

E-light технологията за отстраняване на акне и пигментация е част от международната топ технология за фототерапия и лечение на кожни дефекти. Тази технология навлиза много бързо поради своя неинвазивен характер и се прилага много успешно като антивъзпалително и дезинфекционно средство, както и за регулиране секрецията на масните желези.В същото време се стимулират и оздравителните процеси на кожата.
E-light е един от най разпространените, най-сигурните и най-ефективни методи за лечение на тежки форми на акне и възпаления, предизвикани от него.

Ефект от лечението:
– Лечение на акне с възпалителни процеси, изприщвания, кисти
– Лечение на акне без възпалителни процеси, черни точки, бели точки
– Лечение на трайни увреждания от акне
– Лечение на пигментация
– Намалява секрецията на мастните желези
– Лечение на разширени пори

Принцип:
Принципът на действие на IPL (интензивна пулсираща светлина) енергията се основава на теорията за селективна фототермолиза, според която използването на светлинна енергия с определени характеристики, позволява избирателно разрушаване на патологични структури, разположени в повърхностните слоеве на кожата. В комбинация с RF (радио вълни) енергия се стимулира допълнително микроциркулацията и производството на колаген и еластин, което води до значително по-добри резултати отколкото при използването само на IPLтехнология.

Лечение:
Петна от себорейна кератоза; разширени пори; микрокисти и „гигантски” комедони; червеникави пъпчици с централно вдлъбване – себацейни хиперплазии; различни форми на акне; силна секреция на масните желези

Лечение на разширени и спукани капиляри
(съдова лезия)

Новата технология на IPL&RF енергия може да се справя успешно с кожни проблеми, свързани с кръвоносните съдове като разширени и спукани капиляри.

Ефект от лечението:
– Свиване и заличаване на капилярите
– Обновление, стягане и заглаждане на кожата

Принцип:
Технология IPL&RF указва влияние на засегнатите участъци от кожата като спомага за по-доброто усвояване на хемоглобин в областта на разширените капиляри. Именно насочената топлината води до подобряване състоянието на кожата като достига и преминава през изтънелите стени на кръвоносните съдове.

Лечение:
Лечение на разширени капиляри; червено лице; чувствителна кожа

ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ

Революционната подмладяваща технология на IPL&RF има впечатляващи резултати при работа с увиснала и отпусната кожа и бръчки. Резултатът е стягане и избелване на епидермиса.

Ефект от лечението:
Anti- aging ефект (повдигане и стягане на кожата, заличаване на бръчки, свиване на порите)
Премахване на тъмните кръгове под очите, изравняване на тена, изсветляване на кожата;
Извайване на лицевия контур, премахване на двойната брадичка и излишните мастни натрупвания по лицето

Принцип:
Използването на херцовите вълни и RF топлината повишават температурата дори на дълбоко разположената подкожна тъкан, което стимулира образуването на колагенови фибри. Така започва едно активно обновление и възстановяване на кожата.

Лечение:
Премахване на излишни мастни натрупвания в областта на лицето; отпусната кожа; бръчки; тъмни кръгове; потъмняла кожа; загуба на колаген